Administracions

Llum verd als tràmits per ampliar la comissaria dels Mossos de Sant Martí

L’Ajuntament aprova la modificació del PGM per transformar-la en la nova seu de la Regió Policial de Barcelona

La Comissió de Presidència, Seguretat i Règim Interior de l’Ajuntament de Barcelona ha aprovat de forma inicial la Modificació del Pla General Metropolità per reformar la comissaria dels Mossos de Sant Martí i convertir-la en la nova seu de la Regió Policial de Barcelona. La mesura, que ha prosperat amb els vots a favor de tots els grups i l’abstenció de Vox, preveu un canvi de qualificació de la parcel·la del carrer Bolívia, que passarà de ser equipament local a metropolità.

L’edifici incorporarà criteris d’eficiència energètica i Interior invertirà 23 milions d’euros en la transformació de l’edifici, que incorporarà criteris d’eficiència energètica. El projecte preveu l’ampliació de l’edifici en 1.000 metres quadrats, pel que arribarà als 13.500 metres quadrats.

En les obres treballaran un miler de persones. S’hi instal·laran els serveis propis de la Regió Policial Metropolitana Barcelona, l’Àrea Bàsica Policial Sant Martí i l’Àrea de Seguretat del Transport Metropolità de la Comissaria General de Mobilitat. També es crearà un centre de coordinació de contingències, aules de formació i un auditori.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.