Administracions

ADMINISTRACIONS

La seu de la Diputació a les Terres de l’Ebre, a ple rendiment

El Palau Montagut de Tortosa ja funciona com a seu institucional de la Diputació a les Terres de l’Ebre a ple rendiment. Des de fa una setmana aquest edifici històric aplega tots els serveis previstos i que s’havien ubicat a altres espais de la ciutat de Tortosa de forma provisional. La nova seu institucional va entrar en funcionament el passat 8 d’abril amb l’obertura de l’Oficina d’Assistència en Matèria de Registre de la Diputació de Tarragona a les Terres de l’Ebre. Des de llavors i fins avui s’hi han incorporat altres serveis com les oficines d’atenció als ens locals de l’Àrea de Concertació i Assistència Municipal i de Territori, la seu del Patronat de Turisme de la Diputació a les Terres de l’Ebre, i també s’hi han adequat despatxos i sales de reunions.

En l’adequació de l’edifici com a seu institucional, s’ha previst la instal·lació d’un ascensor que, a més de permetre l’accés de persones amb mobilitat reduïda, augmentarà l’accessibilitat per a tothom. Tots aquests serveis es distribueixen en una superfície de 400 metres quadrats de la primera planta d’aquest edifici, conegut també com a Casa de les Aigües i on també s’hi ubiquen la Comunitat de regants i alguns serveis de la Cambra de Comerç de Tortosa. Es tracta d’una ubicació provisional, en modalitat de lloguer, perquè la voluntat de la Diputació és ubicar, a mig o llarg termini, els seus serveis que presta a les terres de l’Ebre en un edifici de propietat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia