Administracions

La Policia Local tindrà una nova comissaria al barri de Montesa

El govern local ha aprovat la construcció de l’edifici, que s’aixecarà en una parcel·la de 6.000 m²

El govern d’Esplugues ha aprovat el projecte executiu de la nova comissaria de la Policia Local. L’equipament estarà instal·lat al barri de Montesa i substituirà l’actual seu del carrer Manuel de Falla. La nova comissaria es construirà en una parcel·la de 6.000 m² a la zona residencial que s’està construint a tocar dels termes municipals de Cornellà i l’Hospitalet.

L’edifici tindrà uns 4.000 m² de sostre construïts, distribuïts en soterrani, planta baixa i planta primera. S’hi inclouran, entre altres espais, la recepció, boxes d’atenció ciutadana, diferents sales polivalents, operatives, de reunions, aules formatives, una galeria de tir i una zona exterior per a dipòsit de vehicles. S’ha dissenyat com un edifici sostenibles que tindrà capacitat per generar la seva pròpia energia i alimentar el parc de vehicles policials. Vol ser també un punt de trobada amb la ciutadania amb la creació a l’exterior d’un circuit permanent d’educació viària per a infants, així com aules formatives a l’interior de l’edifici.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia