Administracions

administracions

Vilajuïga donarà un àpat al dia als veïns que el necessitin

L’Ajuntament de Vilajuïga impulsa un ambiciós programa social per garantir un àpat al dia als veïns que el necessitin. Aquesta iniciativa, coordinada per l’Ajuntament, els serveis socials i l’empresa que gestiona el menjador de l’escola del municipi, s’ha pensat per a persones grans, amb mobilitat reduïda, així com altres tipologies.

L’alcaldessa, Joana Cobo, explica que el programa s’ha previst implementar-lo el mes vinent. Segons explica Cobo, l’objectiu és assegurar que “tothom tingui accés a un àpat saludable i equilibrat”. L’objectiu, diu Cobo, és que trobin una mà amiga i han de saber no estan soles: “L’Ajuntament vol que els nostres veïns sentin que tenen el suport i l’atenció que els faci falta”. L’alcaldessa explica que hi ha la realitat de la gent gran, però hi ha altres persones que també necessiten ajuda, com ara aquelles famílies que tenen complicat atendre els seus familiars. Joana Cobo explica que aquest serà un àpat controlat per una dietista i supervisat pels serveis socials. “Nosaltres som un Ajuntament molt petit –remarca l’alcaldessa–, amb molt poc pressupost, i no podem abordar certs temes perquè no tenim els recursos que tenen altres administracions, però en aquest aspecte volem ajudar i que sentin l’ajuntament com una mà amiga”. L’alcaldessa destaca que “els àpats socials és un dels projectes de mandat del qual el govern està més orgullós”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia