Administracions

cultura

Manresa lliura la medalla de la Ciutat a Sebastià Catllà Calvet pel seu compromís social

El guardó reconeix la tasca de Sebastià Catllà Calvet en suport al teixit associatiu, industrial i econòmic de la comarca del Bages

L’Ajuntament de Manresa ha lliurat aquest dimarts la Medalla de la Ciutat al Mèrit Cívic a Sebastià Catllà Calvet en un acte solemne al Saló de Sessions. L’acte, presidit per l’alcalde de Manresa, Marc Aloy Guàrdia, també ha comptat amb una àmplia representació del consistori, autoritats comarcals, associacions veïnals, col·legis professionals, entitats i familiars del guardonat.

Toni Espinal Freixas ha obert el torn d’intervencions en representació de les entitats promotores de la concessió (Ampans, Althaia, FUB i Sant Andreu Salut). Espinal ha destacat la trajectòria personal i professional de Sebastià Catllà, així com els mèrits que el feien mereixedor d’aquest reconeixement. Espinal ha definit el guardonat com “un veritable prohom de la ciutat” i ha assegurat que “el seu lideratge va més enllà de l’èxit empresarial i es manifesta en la seva capacitat d’inspirar, unir i servir a la comunitat”.

També ha pres part en l’homenatge, Sebastià Catllà Fernández, fill del guardonat, que ha repassat la trajectòria del seu pare des dels seus inicis del món laboral a General Òptica i, un any després, als Tallers Ratera i Fornells i les seves primeres passes del que avui és el Grup Oliva Torras, una de les empreses més importants del territori. El fill del guardonat, emocionat, ha lloat la seva empenta i el seu lideratge en el món empresarial, adaptant-se sempre als nous reptes de la globalització i l’especialització del nou segle. Catllà Fernández ha subratllat la seva implicació amb el teixit associatiu, industrial i econòmic, i també la seva humanitat i el seu compromís amb el territori, a la Cambra de Comerç, amb la Fundació Sant Andreu o amb Ampans, entre altres entitats i institucions. Per finalitzar la seva intervenció, s’ha adreçat directament al guardonat a qui ha dit que “has estat un marit, pare i avi exemplar, empresari reconegut, col·laborador, mediador, treballador incansable, dels que s’hi posa ben d’hora ben d’hora, i que no tens un no per a ningú, ens has demostrat amb el teu exemple que, amb esforç, il·lusió, col·laboració i humilitat, tot és possible”.

La concessió de la Medalla de la Ciutat al Mèrit Cívic a Sebastià Catllà es va prendre en el Ple de l’Ajuntament celebrat el 18 de juliol passat, per unanimitat de tots els grups municipals. Es fonamenta en la implicació de Sebastià Catllà i Calvet “en el teixit associatiu, industrial i econòmic de la comarca del Bages i, sobretot, el seu compromís social en l’impuls de les persones amb discapacitat intel·lectual, i també per ser una persona que ha cregut i ha treballat, des del convenciment, pels valors humans”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia