Administracions

L’Arc Metropolità reclama més pressió contra els delinqüents multireincidents

També demana més coordinació entre els Mossos i les policies locals

L’Associació de Municipis de l’Arc Metropolità reclama endurir el Codi Penal per incrementar les penes als delinqüents multireincidents i també combatre amb més intensitat les ocupacions conflictives. Aquestes són algunes de les prioritats en matèria de seguretat que els alcaldes i regidors dels municipis del que abans es coneixia com la segona corona de Barcelona han plantejat durant el comitè executiu de l’associació, que s’ha fet aquest matí a Mataró.

En un acord rubricat pels representants dels municipis que configuren l’ens, l’Arc Metropolità reclama als grups parlamentaris del Congrés dels Diputats que tramitin la modificació legislativa corresponent per combatre aquest tipus de fets delictius de baixa intensitat però d’alta recurrència, que actualment tenen poca incidència en els seus autors.

L’Arc Metropolità –format per Sabadell, Terrassa, Mataró, Granollers, Martorell, Mollet del Vallès, Rubí, Vilafranca del Penedès i Vilanova i la Geltrú– també reclama al departament d’Interior un nou marc de col·laboració entre Mossos d’Esquadra i les policies locals per garantir una major i millor coordinació entre els cossos policials, confiant que això revertirà en una millora de la sensació de la seguretat per part de la ciutadania.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.