Administracions

Junts torna a pactar els pressupostos amb un pla d’inversions extres

El grup municipal de Junts, a l’oposició, manté la confiança al govern de Mataró i ha renovat l’acord per l’estabilitat pressupostària fins a finals de mandat. El suport puntual de Junts, com ha explicat el seu portaveu, Alfons Canela, arriba amb el compromís d’executar un pla especial d’inversions de gairebé 2 milions d’euros per fer millores a l’espai públic i adequar el palau d’esports Josep Mora. “L’espai públic és la imatge de Mataró, el que projectem” defensa Alfons Canela d’un pla que preveu 28 projectes distribuïts a tots els barris de la ciutat. Entre les actuacions es preveuen millores de senyalització, de mobiliari urbà, d’accessibilitat o de replantar prop de 400 arbres. Entre els compromisos acordats també hi ha impulsar un pla de racionalització dels equipaments i serveis municipals. Sobre la seguretat Junts demana implantar un cos d’inspectors “amb gent de la casa” per reduir l’incivisme i que els agents de la policia es dediquen a tasques policials.

Estació d’autobusos

El grup d’Alfons Canela assegura que el compromís del govern “tot i ser reticent” és realitzar un estudi tècnic l’any vinent per saber si Mataró ha de tenir estació autobusos com reclama el grup de l’oposició. Canela també s’ha mostrat satisfet de la prova pilot que començarà per agilitzar els tràmits de les llicències, un dels compromisos que es va aconseguir fa un any en l’acord d’estabilitat.

L’alcalde, David Bote, ha agraït el suport de Junts en el nou “full de ruta” i ha lamentat que el PP que fa un any hi donava suport s’hagi “autoexclòs”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia