Administracions

Vilafranca del Penedès

Eviten acomiadaments i anuncien inversió

Les úniques baixes d'enguany seran les de cinc treballadors que es jubilen

El govern local preveu que aquest 2012 es podran destinar prop de sis milions d'euros a construir diversos equipaments públics

L'alcalde de Vilafranca del Penedès i diputat al Parlament, Pere Regull (CiU), va tancar fa dies l'any anunciant als periodistes del territori que el govern de la Generalitat ha inclòs en la proposta de pressupost que es debatrà al Parlament la construcció per aquest any del segon CAP del municipi que Vilafranca fa set anys que espera, amb una inversió inicial de tres milions d'euros. Regull va aprofitar per afegir-hi que, amb els diners previstos per al CAP, Vilafranca tindrà, enguany, prop de sis milions d'euros d'inversió pública en equipaments, la qual cosa preveu el pressupost municipal. L'alcalde es referia al centre de coneixement del vi que s'ubicarà a l'antiga seu de l'Incavi i s'impulsarà gràcies també a la col·laboració del sector privat i al nou centre cívic de l'Espirall, inclòs a la llei de barris.

El pressupost municipal, que enguany aprima fins als 47 milions d'euros la maquinària municipal, cinc menys que el 2011, no preveu acomiadaments de treballadors però sí que planteja una política de reajustament de personal que passa per no renovar els contractes temporals ni restituir les baixes o les jubilacions, excepte pel que fa a “llocs que tenen una especial especificitat”. Segons el regidor d'Hisenda i portaveu del govern, Aureli Ruiz, l'any passat es van donar de baixa quatre llocs de treball de persones que havien esgotat el contracte, i es preveu que aquest any es produeixin cinc baixes més, de persones que es jubilen enguany. Ruiz hi ha afegit que també es revisaran els contractes de personal del consistori que depèn de subvencions. La seva continuïtat es vincularà a aquests ajuts.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

“Alerta! Tortuga marina a les platges catalanes”

Begur

Viatge tecnològic a la moda, la salut, la mobilitat i l'energia del futur

BARCELONA
Societat

Barcelona, primera ciutat que acull el simulador de la “fórmula 1 del mar”

Barcelona
LA CRÒNICA

Estrelles Michelin per emportar a la Santa

Societat

Milers de persones exigeixen a Barcelona un decreixement turístic planificat

Barcelona

Més de 400 persones clamen a Girona contra el model turístic actual

girona
Societat

Un exprofessor del Pare Manyanet de les Corts acumula una dotzena de denúncies per abusos sexuals

Barcelona

Fan una revista per potenciar el sentiment i orgull de pertinença al barri de Pont Major

girona

Primers turistes per collir fruita dels arbres que han apadrinat

Aitona