Societat

gastronomia

El polp serà el protagonista als plats de la Ràpita

Durant gairebé quatre setmanes, del 17 de setembre al 12 d'octubre, una vintena de restaurants de la Ràpita oferiran menús amb el polp i l'arròs com a protagonistes. Es tracta d'un dels productes més importants de la llotja local, on al 2015 van capturar 150 tones de polp roquer i 140 de polp blanc. Entre els plats que s'hi podran degustar aquests dies hi ha un arròs melós de polp amb escamarlans i unes croquetes de polp a la seua tinta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia