Societat

ecologia

fira

Tàrrega, aparador verd

Les últimes novetats sectorials sobre ecologia, qualitat de vida i energies renovables es donaran cita a Tàrrega en el marc de la 17a Fira del Medi Ambient, que se celebra demà i diumenge. La convocatòria manté una vuitantena d'expositors que exhibiran les últimes novetats tecnològiques en vehicles híbrids i elèctrics, bioconstrucció i biomassa. Els productes d'alimentació amb certificació ecològica i de proximitat, junt amb els relacionats amb la salut i el benestar, constitueixen un altre dels atractius de la fira.

Com és costum, també s'hi aplegaran estands sobre gestió de residus, tractament d'aigües, entitats de comerç just i divulgació de la biodiversitat. El vessant comercial es conjugarà amb un extens programa d'activitats lúdiques de sensibilització ecològica (de franc i adreçades al públic familiar) i una variada oferta pedagògica de tallers, xerrades i exposicions.

Organitzada per les regidories de Promoció Econòmica i Medi Ambient, la fira es distribuirà entre l'espai MerCAT, el pàrquing de l'estació d'autobusos i la plaça de les Nacions Sense Estat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia