Societat

Cap de setmana intens al Moianès per donar a conèixer la comarca 42

Les activitats principals arriben diumenge a Moià amb presentacions, degustacions, fira i recreació històrica

El Moianès prepara un cap de setmana intens i ple d'ofertes i activitats amb l'objectiu de donar a conèixer la Comarca 42. La campanya vol promocionar tots els recursos que pot oferir el territori en l'àmbit gastronòmic, cultural, turístic, de la natura i esportiu, tenint en compte les característiques del paisatge, les activitats que s'hi poden fer i els llocs emblemàtics que es poden visitar. A més, es compta amb la implicació d'allotjaments, restaurants i comerços, amb més d'un centenar d'ofertes.

Les activitats principals es concentren a Moià tot diumenge. En l'àmbit gastronòmic, al matí es donaran a conèixer productes de la terra amb presentacions i degustacions de diferents productors i elaboradors de la comarca. També hi haurà parades de productes al carrer i fira d'artesania i entitats. Paral·lelament, es farà plantada, cercavila i ballada de gegants i actuacions dels falcons de Castellcir. A més, al llarg del dia s'oferirà la recreació històrica del 1714, amb campaments, desfilada de soldats, concurs de tiradors i la representació de l'assalt de les muralles de Barcelona l'11 de setembre de 1714. Pel que fa a xerrades, el meteoròleg de TV3 Eloi Cordomí n'oferirà una sobre Les curiositats del clima del Moianès i l'alpinista Araceli Segarra, sobre L'alpinisme, una filosofia de vida. El cap de setmana finalitzarà amb el concert de The Messengers i amb una degustació de tapes amb gust de Moianès.

Dades d'interès

Dates: del 7 al 9 d'octubre

www.consorcidelmoianes.cat



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]