Societat

trànsit

protesta

La negociació pel tall de la C-17 arriba a bon port

El Bages lliga una reunió amb Territori pel protocol de barreres de la C-16

El tall de la C-17 previst per dissabte per tal de reclamar millores en la seguretat de la via va perillar durant la jornada d'ahir. Interior va informar a la plataforma Stop Accidents C-17 que per motius de seguretat i d'afectació de la xarxa viària no veia de bon ull la marxa lenta d'un quilòmetre d'Aiguafreda fins al punt a on fa just un mes va perdre la vida una jove quan una pedra va caure sobre el seu vehicle. “Com a alternativa ens oferien tres propostes que no podíem acceptar. Fer l'acte a Aiguafreda, fer-lo a Tagamanent o fer un recorregut per corriols de la zona”, explica Eduard Folch, de la plataforma. Finalment, i després de la negociació, Stop Accidents C-17 va fer un comunicat a les xarxes socials en què confirmava que el tall es farà de les dotze a dos quarts d'una del migdia a l'entrada d'Aiguafreda.

Clam per la C-55

Els alcaldes del Bages van lligar ahir una reunió amb el Departament de Territori i Sostenibilitat, que es farà demà i que servirà per mostrar l'enuig dels batlles pels darrers incidents que hi ha hagut a la C-55 i per reclamar que se'ls aclareixi el funcionament del protocol d'aixecament de barreres de la C-16, que, segons els batlles, “no funciona”. Citen un dels darrers quatre grans taps, quan hi va haver cues d'onze quilòmetres i el peatge no es va obrir. Hi assistirà el Consorci Viari, que agrupa el Consell Comarcal, el Montepio de Conductors, la Cambra de Comerç i entitats veïnals) i alcaldes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia