Agermanen la mongeta de Caldes amb la de Tolosa

Els restauradors de Caldes d'Estrac han decidit aquest any aparcar la mongetada que des de fa onze anys té lloc a Caldes, i el govern municipal ha inventat una nova fórmula per mantenir la referència d'aquest esdeveniment que gira entorn de la mongeta del ganxet, un dels productes més preuats del poble, juntament amb el pèsol de la floreta. Així, els dies 14 i 15 de novembre, la mongeta caldenca anirà de la mà de la famosa mongeta de Tolosa (Guipúscoa), que es caracteritza per ser de color negre i de mida petita i que serà cuinada en directe pel prestigiós restaurador basc Roberto Ruiz Aginaga. Diumenge tindrà lloc el tast popular a càrrec d'aquest reconegut restaurador a l'esplanada de Can Muntanyà.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
societat

Milers de joves es manifesten contra el capitalisme i per un futur més verd i “digne”

Barcelona
SOCIETAT

Les gambes atrauen milers de visitants a la seva fira de Palamós

palamós
successos

Es confirma el feminicidi d’una veïna de Tarragona a mans del seu fill

Tarragona
SOCIETAT

Bancs per a la diversitat sexual al barri de Germans Sàbat

girona
educació

L’Institut Ca n’Oriac de Sabadell, premi Baldiri Reixac a l’escola transformadora

L’Espluga de Francolí
SOCIETAT

Tallers i signatura d’autors en la Fira del Llibre Infantil i Juvenil

girona
Mobilitat

Cadena humana per demanar la connexió en metro de la Trinitat Nova i la Trinitat Vella

Barcelona
MEDI AMBIENT

Recullen 230 quilos de brutícia en dues hores a la platja de Barcelona

BARCELONA
SOCIETAT

Compres a l’aire lliure a la Botiga al Carrer de Girona

girona