Recerca d'expositors pel Mercat transfronterer de Nadal a Sant Llorenç de Cerdans

L'ajuntament de Sant Llorenç de Cerdans fa una crida als expositors que vulguin participar al Segon Mercat transfronterer de Nadal que tindrà lloc el diumenge 6 desembre de 2009 en aquest municipi a la sala polivalent i en exterior. El mercatserà exclusivament reservat als artesans, artistes, associacions, agricultors que venen les seves pròpies produccions. Només es demana 2 euros per expositor (principalment per participar en les despeses de neteja després de la manifestació) així com un objecte de la seva «producció» que servirà de lot per a una tómbola.

L'organització preveu una gran taula i dues cadires per cada expositor que haurà d'encarregar-se de la decoració de la seva parada. Només cinquanta places seran disponibles a l'interior. Actualment les activitats ja contactades (una quarantena d'expositors) són associatives i artístiques: cistelleria, ceràmica, pinta, cal·ligrafia, joies... i alimentaris (estands de pagesos, mel, pastisseries, embotits). Un estand de restauració ràpida i begudes és previst i l'entrada serà gratuïta i oberta a tots. Les portes seran obertes per als expositors a partir de les vuit del matí i el mercat començarà a 10.00 h. Les reserves s'han de fer abans del 25 de novembre, a l'ajuntament: 00. 33. 468 .39.55.75 o per correu electrònic: [email protected] o

[email protected]



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.