Societat

Nova multinacional al parc de la UdG

L'empresa veterinària Hipra, amb seu a Amer, hi situarà una secció en desenvolupament tecnològic

La multinacional veterinària Hipra s'implantarà al Parc Científic i Tecnològic de la UdG, a Girona, per treballar en el desenvolupament d'alguns dels seus projectes tecnològics. Aquest procés té lloc precisament quan Hipra està ampliant les seves instal·lacions a Amer amb la construcció de tres unitats productives de vacunes de més de 12.000 m².

Hipra és una multinacional veterinària que té la seva seu a Amer i que se centra en la recerca, producció i comercialització de vacunes per a la salut animal. L'empresa té un volum de facturació anual de 202 milions d'euros –en data del 2015– i dedica un 10% de la facturació a la recerca i el desenvolupament de nous productes, essent una de les prioritats de la multinacional catalana. La formalització de l'acord va tenir lloc el 18 de novembre passat a la seu del parc.

La signatura d'aquest acord suposa, segons un comunicat fet públic ahir, un gran actiu per a les dues parts: per al parc representa una millora econòmica, patrimonial i en la reputació, i per a Hipra suposa poder disposar de noves instal·lacions per fer front a la seva necessitat immediata de creixement.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia