Societat

solidaritat

joguines

Nova edició de ‘Joguines per a tothom'

És una campanya a Banyoles a càrrec d'alumnes de Casa Nostra

Alumnes que participen en el projecte Aprenentatge i Servei (APS) de l'assignatura de ciutadania d'ESO de l'escola Casa Nostra han organitzat per quart any consecutiu la campanya Joguines per a tothom, que té com a objectiu distribuir lots de joguines entre les famílies de la comarca de Banyoles que no es poden permetre de comprar-ne. El material, un cop revisat pels estudiants, es lliura a Càritas perquè el reparteixi.

Els promotors demanen joguines que estiguin en bon estat, però que no funcionin amb piles ni siguin bèl·liques. També es poden lliurar contes. Aquest any han instal·lat contenidors de recollida en dotze espais: les seus de Casa Nostra de Porqueres i de Banyoles (La Finca i la Barca, respectivament), l'oficina d'atenció al ciutadà de l'Ajuntament de Banyoles, la biblioteca d'aquesta ciutat, el Club Natació Banyoles, el gimnàs Triops, la clínica Salus, la botigia 2Temps, l'escola de la Vila (Baldiri Reixac), la farmàcia Omedes, la seu de Càritas a Banyoles i l'escola Aula Musical de Girona.

Tot i que és en aquesta època de l'any prèvia a Reis quan la campanya s'intensifica, Joguines per a tothom funciona tot l'any i els alumnes en fan promoció per mitjà de punts informatius en esdeveniments populars, com ara les fires.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia