Societat

municipal

crisi a l'Ajuntament

Escolà refà altre cop el cartipàs sense ERC

L'alcalde de Cerdanyola, Carles Escolà, de Compromís per Cerdanyola, s'ha vist obligat a refer l'equip de govern arran de la marxa d'ERC; tot i això, es continuarà desenvolupant el programa pactat amb ERC i el PDeCAT, que té el suport d'ICV-EUiA. És el segon cop que Escolà defineix el treball dels seus regidors –ara cinc–, ja que hi va haver una primera reforma després d'expulsar del govern local els edils del PDeCAT el setembre passat.

Amb el nou cartipàs, segons fonts municipals, es vol simplificar l'organització per optimitzar els recursos i extreure'n la màxima eficàcia. L'equip directiu està format per 25 persones –cinc regidors, tres assessors, tres funcionàries habilitades i catorze caps de servei–. Escolà continuarà com a responsable de Relacions Institucionals, Secretaria, Població i Eleccions, Organització, Planificació Estratègica i, a més, assumirà Serveis Jurídics i Recursos Humans.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia