Societat

Successos

Una parella amb síndrome de Diògenes i la seva filla moren esclafats per centenars de quilos de roba

Un matrimoni i la seva filla de 12 anys han mort a Alacant, segons sembla aixafats o asfixiats per centenars de quilos de roba que acumulaven al seu domicili, després que es desplomés el terra del seu habitatge. Fonts de la investigació han explicat que el succés es devia produir entre les 8 i les 9 hores, en un primer pis d'un edifici de quatre altures, ubicat al número 141 de l'avinguda d'Alcoi de la capital alacantina, encara que no ha sigut fins a les 13 hores quan ho ha advertit una altra filla del matrimoni.

Segons han relatat, les víctimes mortals, un home de 50 anys i la seva dona, de 49, patien “una mena de síndrome de Diògenes, que els portava a acumular de forma compulsiva tota mena de roba”. Les primeres informacions indiquen que el terra del pis s'ha desplomat sobre el portal de l'edifici i les víctimes han quedat atrapades sota de centenars de quilos de roba.

L'altra filla del matrimoni, de 18 anys, es trobava en una habitació contigua a la que s'ha desplomat i, segons les mateixes fonts, s'ha adonat dels fets quan s'ha despertat “entre la una i les dues del migdia” després d'haver-se quedat adormida de matinada perquè estava navegant per internet. Al despertar-se i veure que s'havia desplomat el terra, ha baixat al portal i al retirar la roba, ha vist el braç de la seva germana i ha trucat al seu oncle, que ho ha comunicat a la policia.

Els agents que han anat fins al lloc dels fets han trobat els cossos del matrimoni i la filla sepultats quan han començat a retirar els quilos de roba que hi havia escampats pel portal de l'immoble. Les mateixes fonts han explicat que es tracta d'un pis de tot just 60 metres quadrats i s'investiga si s'ha enfonsat només un dormitori o l'habitació i el saló.

Segons els primers indicis del forense que ha anat al lloc, la mort s'ha produït “entre les 8 i les 9 hores”, i per aquest motiu als agents els ha cridat l'atenció que cap veí hagi sentit res abans que l'altra filla s'adonés del que havia passat. La hipòtesi amb la qual es treballa és que han mort asfixiats com a conseqüència de l'esfondrament del terra, tot i que s'està a l'espera de conèixer els resultat de l'autòpsia per determinar el motiu exacte de la mort.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia