Poblet anuncia més inversió en promoció turística i demana la implicació del govern

La 20ena Nit de Turisme de la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre premia l'Ametlla, el Priorat i el president del grup H10, Josep Espelt

Conscients del pes que té dins de l'economia, tant a la Costa Daurada com a les Terres de l'Ebre, la Diputació no els girarà l'esquena de cara a l'any 2010, ja que, segons va explicar el seu president, Josep Poblet, el pressupost del Patronat de Turisme tindrà un increment «notable que li ha de permetre una amplia actuació per atendre les necessitats del sector turístic de les nostres comarques».

En el marc de la vintena Nit de Turisme de la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre, el màxim representant va reiterar la intenció de continuar impulsant la promoció, la creativitat i la generació de recerca, tot destacant que «l'any dur ja l'hem passat, demostrant que tenim una elevada fortalesa i capacitat de resistència, i demanant més implicació al govern de la Generalitat, representat pel conseller Josep Huguet. Per la seva banda, el president del Patronat de Turisme de la Diputació, Joan Aregio, va explicar que les pernoctacions havien baixat un 10 % en relació amb el 2008 i que hi havia hagut un descens en la despesa dels visitants.

ELS PREMIATS

Premi Jordi Cartanyà
Al Patronat de Turisme de l'Ametlla de Mar per l'acció de promoció del litoral.
Al Consell Comarcal del Priorat per la realització d'una campanya publicitària en premsa escrita amb el lema Priorat, tot un món per degustar.
Premi Costa Daurada
Al president del grup H10, Josep Espelt, tenint en compte la seva trajectòria professional.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.