La cuina amb sobralles aspira a un premi
L'activitat La cuina de les sobrances, del Consell Comarcal de la Selva, aspira a un premi en la Setmana Europea de la Prevenció de Residus. El programa, organitzat pel Consell i les Cuineres de Sils, l'ha escollit com a finalista l'Agència de Residus de Catalunya en la categoria d'administracions públiques. Els guanyadors se sabran a Barcelona el 18 de maig.
Els tallers amb menjar sobrant s'han fet en una quinzena de municipis, on també hi ha hagut punts informatius en què s'animava a no malbaratar menjar. Altres finalistes del Premi Europeu del 2017 són GETE - Ecologistes en Acció, Caprabo i un veí de Rubí.
Escriure un comentari
Identificar-me.
Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar.
Vull ser usuari verificat.
Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.