Societat

Societat

Dues misses per recordar el primer any de la mort de mossèn Ballarín

Dues misses organitzades avui i ahir en dues parròquies diferents recordaran el desaparegut mossèn Josep Maria Ballarín i Monset, de qui ahir es va complir un any exacte de la seva mort, als 96 anys, a Berga. Així, coincidint amb la data, ahir es va oferir una missa en record a l'església dels Jesuïtes de Barcelona, al carrer de Casp, a tres quarts de vuit del vespre, conduïda per mossèn Enric Puig.

Per a avui és prevista una altra missa en record de mossèn Ballarín, a tres quarts de dotze, a la parròquia de Gósol, que anirà acompanyada d'una ofrena floral davant de la tomba del religiós, al cementiri municipal. La missa anirà a càrrec de mossèn Ramon Anglerill.

Autor de grans èxits literaris com Mossèn Tronxo (1989) o Santa Maria, pa cada dia, amb què va guanyar el premi Ramon Llull de novel·la l'any 1996, mossèn Ballarín va ser molt estimat pel poble català.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia