Medi ambient

medi ambient

Tarragona proposa una trentena d’activitats per conscienciar sobre el canvi climàtic

L’Ajuntament de Tarragona ha organitzat una trentena d’activitats educatives i culturals amb l’objectiu de conscienciar sobre el canvi climàtic. Sota el nom Cultura o Extinció, aquest cicle oferirà, per una banda, actes centrats en la difusió i la reflexió, i per una altra, un conjunt d’espectacles de carrer amb diferents disciplines artístiques, com el circ, la dansa, el teatre o la música.

“Entenem la cultura com una eina de transformació social que ha de provocar conversa i fer-nos reflexionar per tal de construir un sistema d’adaptació a l’entorn”, ha afirmat la regidora de Cultura, Sandra Ramos, qui ha detallat que la iniciativa s’ha impulsat “conjuntament i de manera transversal” amb la participació d’altres organismes com són el Port i la Diputació de Tarragona.

De fet, la primera part d’aquest programa es traslladarà al port de Tarragona, que per segon any, torna a col·laborar amb aquest cicle, acollint tres dies d’activitats davant del Tinglado 1 i el Refugi 1 del Moll de Costa.

També es posarà el focus en la injustícia ambiental, les migracions per mar, la contaminació dels plàstics i l’emergència climàtica, entre altres, i farà no només amb format xerrada sinó també a través de la dansa, de la música i d’espais per tota la família.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]