Medi ambient

Fira dedicada al cinema, el manga i tot el relacionat al món “friki”, a Banyoles

El cap de setmana del 6 i 7 de juliol Banyoles celebrarà ‘La Friki’, una firadedicada al món del còmic, el manga i la cultura asiàtica, un esdeveniment que, per primera vegada, tindrà lloc a la ciutat. Durant els dos dies al pavelló de la Draga hi haurà un seguit de propostes com campionats de videojocs, un concurs de Cosplay, tallers temàtics per a totes les edats.

El dissabte 6 de juliol a 2/4 de 12 del matí es donarà el tret de sortida de ‘La Friki’, el primer esdeveniment relacionat amb la cultura asiàtica del món del còmic, de la ciència ficció i dels videojocs que se celebrarà a Banyoles. Durant tot el cap de setmana de fira hi haurà prop d’una cinquantena de propostes per a tots els públics.

Pau Fernández, president de Whoxperience, entitat banyolina organitzadora de ‘La Friki’, ha explicat que “després de celebrar aquest tipus de fires en altres llocs de la geografia catalana, vam detectar que a Banyoles també hi havia l’interès, tant per part de la ciutadania com de l’Ajuntament, de celebrar un esdeveniment d’aquest tipus i, en aquest sentit, la coordinació amb el consistori ha estat molt fàcil”, a més de destacar que “es tracta d’una primera edició, però que arriba amb moltes i diferents propostes per arribar a tots els públics possibles, amb una fira que podrà visitar de les 11 del matí a les 8 del vespre”.

La regidora de Joventut de l’Ajuntament de Banyoles, Ariadna Llop ha destacat que “estem molt content que arribi aquesta fira també a Banyoles, ja que des de l’Ajuntament volem incentivar aquest tipus d’activitats per al jovent, que, a més, en aquest cas també és d’interès per a un públic infantil i adult”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

El Maresme comprarà al mercat lliure l’energia per sanejar l’aigua a partir de dilluns

Mataró

Invertiran uns 700.000 euros per millorar una desena de centres educatius

GIRONA
GIRONA

Contenidors comunitaris i tancats a blocs que fan el porta a porta

GIRONA
Infraestructures

Front comú de Lleida i Osca per recuperar les freqüències de tren d’abans de la pandèmia

Lleida
Societat

Gratallops marida vins i orgull per atraure turisme LGTBIQ+

Gratallops

El Dia Internacional de l’Orgull LGBTI, a les poblacions gironines

banyoles

L’institut Deulofeu diu que les proves de 2n d’ESO són “injustes"

figueres

La C-63 tindrà tres noves rotondes i passos de vianants

VIDRERES
Medi Ambient

Lleida insta l’Estat a protegir l’horta de les línies de Molt Alta Tensió

Lleida