Societat

Seguretat viària

El balanç de trànsit del cap de setmana es tanca amb tres morts en tres accidents

El darrer accident ha passat a Canovelles, a la C-352, on ha mort un motorista

Aquest cap de setmana s'han registrat dos accidents mortals de trànsit. L'últim accident ha passat aquest diumenge a la tarda a la C-352 a Canovelles (Vallès Oriental), on un motorista ha patit una caiguda i ha perdut la vida. Dissabte, a les 09.44 hores del matí, dos turismes i una furgoneta van col·lidir a la C-14 a l'altura de Tàrrega en sentit nord. A conseqüència de l'accident, va morir la conductora d'un dels turismes.

L'altre accident va passar cap a les 21.02 hores de divendres a l'A-2 a Vilagrassa (Urgell) en sentit Saragossa, on un turisme va sortir de la via. El conductor i únic ocupant del vehicle ha mort. Pel que fa a la mobilitat, aquest diumenge a la tarda no s'han registrat retencions importants per tornar cap a l'àrea metropolitana de Barcelona. Amb tot, s'han registrat cues en alguns punts.

Aquest diumenge a la tarda els vehicles s'han aturat a l'A-2, a l'altura de Pallejà (4 km de cua); també s'han registrat retencions a l'N-340 a Vallirana (3?km); a la C-32 a Sant Boi de Llobregat; a la C-55 a Castellbell i el Vilar (3 km); a la B-20 entre Santa Coloma de Gramenet i el Nus de la Trinitat; a la C-33 a Montcada i Reixac, i a la C-17 a Lliçà de Vall, tot per anar cap a Barcelona.

Durant aquest diumenge al matí hi ha hagut restriccions de trànsit amb motiu de la 7a etapa de la Volta Ciclista a Catalunya. Entre altres vies, s'han vist afectades l'N-340 entre l'Hospitalet i Molins de Rei, l'N-IIa entre Martorell i Sant Boi de Llobregat i la C-31 de Castelldefels a Barcelona.

A banda d'això, aquest diumenge també hi ha hagut vies afectades per esllavissades: la C-153 a Susqueda, la TV-7004 a Vilanova de Prades i la C-243a a Avinyonet del Penedès.

També cal destacar que, entre la tarda de divendres i al llarg del dissabte, hi va haver més d'una quarantena de trams de vies afectats per neu o plaques de gel a la calçada. A més, a la nit, hi va haver restriccions a la C-13 a Talarn i a la C-58 a Vacarisses per esllavissades. A més, des de mig matí fins a la tarda, hi va haver restriccions amb motiu de la 6a etapa de la Volta Ciclista a Catalunya, que transcorria entre Tortosa i Reus, afectant vies com la C-12, l'N-420, la C-242, la T-11 i la C-14.

Divendres, des del migdia, hi va haver força problemes de mobilitat a l'àrea metropolitana de Barcelona pel volum de trànsit d'operació sortida de cap de setmana i també per la pluja. Sobretot, en vies com la C-58, la C-17, l'A-2, la B-23, la C-32 i les Rondes de Barcelona. També es van tallar la C-25 a Sant Sadurní d'Osormort en sentit Vic, i l'A-2 a Castellolí en sentit Lleida, per accidents. A més, hi va haver retencions a l'N-152a a Granollers en sentit Lliçà de Vall per una col·lisió entre tres vehicles.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia