Societat

Oci i Turisme

Ferrari Land engega motors

El primer parc temàtic de la famosa marca automobilística a Europa obre portes al públic aquest divendres a Vila-seca i Salou

Ferrari Land, el primer parc temàtic de la famosa marca automobilística a Europa, ha quedat inaugurat de forma oficial aquest dijous al matí a Port Aventura World. Amb una inversió de més de 100 milions d'euros, la direcció del parc de Vila-seca i Salou espera que la novetat els permeti arribar als 5 milions de visites aquesta temporada, un milió més que l'any passat.

Pietro Ferrari, vicepresident de la marca i fill del seu creador Enzo Ferrari, ha estat l'encarregat de posar en marxa el motor del parc, que ha descrit com un lloc on es representen els valors de la marca: “Velocitat, innovació i sobretot emoció”.

Ferrari Land compta amb 11 noves atraccions inspirades en la marca Ferrari. L'atracció estrella és Red Force, la muntanya russa vertical més ràpida i alta d'Europa. L'atracció permet arribar a 180 quilòmetres hora en cinc segons i escala fins al capdamunt d'una estructura de 112 metres d'alçada. El pilot en proves de Ferrari, el català Marc Gené, ha qualificat l'experiència com el més semblant a conduir un fórmula u.

Ferrari Land, juntament amb la resta de Port Aventura World, obrirà portes al públic demà divendres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia