Societat

Novetats tecnològiques a la tradicional Fira de Navàs

Innovació i tradició conviuen perfectament a la 85a edició de la Fira de Primavera, que potencia l'espai de “foodtrucks” amb molta música

Últimes creacions tecnològiques al saló TICdate

Tot i tenir 85 edicions a l'esquena, la Fira de Navàs es manté jove i moderna. Les noves tecnologies i la innovació seran presents a la mostra multisectorial de referència a la Catalunya Central amb una nova edició del Tic Date, que es consolida a la Sala del Club d'Avis. Comparteix protagonisme amb la vessant més tradicional de la festa, amb el passeig de Ramon Vall com a espai emblemàtic i epicentre de la mostra comercial i d'una àmplia oferta lúdica i festiva, amb gegants, castellers, circ, joc, atraccions i moltes activitats per a la mainada.

A més, enguany la fira ha optat per consolidar i potenciar alguns dels actes que l'any passat van resultar un èxit. L'espai de foodtruks, per exemple, tindrà música en directe en tot moment i també amplia a divendres al vespre l'oferta gastronòmica. Aquest any també s'ha decidit posar l'escenari principal de la Fira a la Plaça de l'Ajuntament, amb la qual cosa es potencia aquest espai com a un nou eix firal. El concert jove de la fira s'ha encomanat als grups Strombers i Sixtus, la nit del 29 d'abril, al Pavelló Municipal d'Esports; i els amants de les arts plàstiques tindran el seu moment amb els germans Gubianas, que dignificaran dos espais. Per celebrar els 50 anys de l'Agrupament Escolta Ali-Bei, en Jaume pintarà, amb l'ajuda dels nens i nens del cau, el mur de davant la Pista Sant Jordi; i el Valentí enllestirà la façana del Casal Sant Genís.

L'R-2-D2, al TICdate

El robot més famós de la saga Star Wars és el convidat més esperat del saló TICdate, de la Fira de Primavera. Algunes de les últimes innovacions tecnològiques i creatives hi seran presents com l'altaveu intel·ligent Google Home, la realitat augmentada, orientacions en robòtica educativa, scape room, exposició fotogràfica i taller de Koalitic Visuals amb Jordi i Arnau Puig de Navàs, entre altres. També hi haurà una taula rodona que afrontarà la qüestió “Jugar és aprendre?”, amb un debat obert posterior.

Dades d'interès

Dates: 29 i 30 d'abril.

Més informació: www.navas.cat



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia