Societat

150 carros, 600 cavalls i 1.000 traginers tombaran a l'Ampolla

Serà en la XX Trobada Nacional dels Tres Tombs, quan també es presentarà el règim normatiu de la festa

Tot i que en el calendari encara quedin algunes cites, la Trobada Nacional dels Tres Tombs s'organitza com a cloenda de les festes que s'han estat celebrant des del mes de gener. L'1 de maig a l'Ampolla es reuniran una cinquantena de colles que mobilitzaran més de 50 estàndards, 150 carros, 600 cavalls i un miler de traginers de manera que els espectadors veuran passar gran varietat de carruatges i les més diverses càrregues. La diada començarà amb un esmorzar per als participants, que a les onze del matí sortiran en rua pel passeig marítim i es clourà amb l'entrega d'estàndards i banderes.

En aquesta jornada, la Federació Catalana dels Tres Tombs farà la presentació oficial del règim normatiu d'Els Tres Tombs a Catalunya, un recull de totes les normatives i regulacions establertes en els diferents pobles que s'han unificat en un règim normatiu únic sobre com organitzar, coordinar i garantir el benestar animal abans, durant i després de la festa. A partir del 2018 serà el manual a seguir per a una correcta organització dels Tres Tombs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia