Societat

fira ramadera

Tremp reivindica la tradició ovina del Pallars

Tot i els ruixats que van obligar a traslladar la festa al pavelló del Casal, un miler de persones van gaudir ahir a Tremp de les diferents propostes de la festa Pallars Terra de Corder, organitzada per tercer any consecutiu per l'Ajuntament de Tremp. L'acte central va girar entorn del dinar a base de corder del Pallars, en què van participar prop de 700 persones. En aquesta ocasió i amb la idea de promoure el consum d'aquesta carn més enllà de la brasa, el plat principal de l'àpat ha estat la caldereta de corder, que es va acompanyar amb un primer plat d'escalivada, corder rostit i les postres.

En la festa hi va haver la participació de la consellera d'Agricultura, Meritxell Serret, que va aprofitar la visita per reunir-se amb els ramaders de la comarca. Arran d'aquesta trobada, Serret va manifestar explícitament el suport de la conselleria envers el sector així com amb les accions que s'estan duent a terme al territori per tal de promoure i d'augmentar el consum de la carn d'oví.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia