Societat

gastronomia

Empuriabrava crea un espai de tastets de cuines del món

Nou restaurants participaran del 5 al 7 de maig en la primera edició del BravaTast, un espai on es podran fer tastets de cuines del món a través de la mirada dels restauradors d'Empuriabrava

El Brava Tast que s'estrena aquest cap de setmana a Empuriabrava s'emmarca en la programació dels 50 anys d'Empuriabrava. Durant tres dies, a l'envelat de la plaça de les Palmeres del club nàutic de la Marina, aquestes jornades gastronòmiques proposaran una mostra de tastets de diferents cuines del món a través de la mirada de nou restaurants d'Empuriabrava.

Les jornades s'organitzaran amb la venda de tiquets a 1 euro que permetran fer uns tastets; per a cada tastet s'hauran d'adquirir entre dos i tres tiquets, segons les preparacions proposades. També hi haurà servei de bar i un estand de la cervesa gironina La Brava, empresa patrocinadora d'aquestes jornades. Entre els tastets presentats es podrà trobar des de galtes de porc fins a uns nachos, una amanida thai o un fiocchi de pera amb salsa de nous.

Els horaris dels Brava Tast variaran al llarg del cap de setmana: divendres, de 18 h a 23 h; dissabte, de 12 h a 23 h, i diumenge, de 12 h a 18 h. Paral·lelament als tastets, durant els tres dies hi haurà animacions musicals, un mercat de productes de proximitat i s'organitzaran diversos tallers centrats en el món de la gastronomia: formatges i vins del món (divendres, 19.30 h), tast de cervesa (dissabte, 12.30 h), taller de sushi (dissabte, 18 h), còctels del món (diumenge, 12.30 h) i tast de vins (diumenge, 12.30 h). Per promoure l'esdeveniment l'Ajuntament de Castelló d'Empúries ha editat uns 500 cartells i 3.000 tríptics editats en cinc llengües diferents. En funció de l'acollida que tinguin aquestes jornades, l'alcalde, Salvi Güell, no descarta que l'esdeveniment pugui tenir continuïtat, i posa en relleu que una de les singularitats d'Empuriabrava és que hi conviuen una setantena de nacionalitats i que un 58% dels residents empadronats a la Marina són estrangers.

LA DATA

05/05/17
La inauguració
del Brava Tast serà a les 18 h a l'envelat de la plaça de les Palmeres d'Empuriabrava.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia