El programa Sefed comença un altre curs per a persones desocupades a Sant Pere de Ribes

El curs del programa Sefed (Simulació d'Empreses amb Finalitats Educatives) s'iniciarà a Sant Pere de Ribes el proper 21 de desembre.

Les inscripcions per a aquesta proposta formativa estan obertes i es poden formalitzar a les dependències del Sefed, que estan situades a la masia Can Puig de Ribes (al número 110 del carrer major del nucli).

El programa de Simulació d'Empreses amb Finalitats Educatives, que està subvencionat pel Ministeri de Treball, està adreçat a persones desocupades; el curs ofereix a aquest col·lectiu, entre altres coses, una formació administrativa mitjançant el mètode de la simulació d'empreses.

A més, els alumnes també poden gaudir d'un suport complementari a l'autoformació en les àrees d'idiomes (català i anglès) i d'informàtica. Per apuntar-se al nou curs del Sefed només cal estar a l'atur i tenir entre 16 i 31 anys. Per a més informació, les persones interessades a inscriure's al curs també poden trucar al telèfon 93 896 23 01.

En el Sefed es reprodueixen situacions reals mitjançant la simulació d'empreses com a metodologia d'aprenentatge. Per aconseguir-ho, el centre adopta la forma i la distribució d'una oficina administrativa d'una empresa, en què es realitzen els circuits, les relacions i el moviment de documents administratius habituals, i s'utilitzen els mateixos canals de comunicació (telèfon, fax, correu electrònic i correu) que en una empresa real.

Ara existeixen en l'àmbit nacional més de 250 empreses simulades i, a escala internacional, més de 5.500. La Fundació Inform és l'encarregada de gestionar, coordinar i dirigir des de l'any 1987 el programa Sefed arreu de l'Estat espanyol.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
urbanisme

Part del trànsit a Sants Estació passarà a banda muntanya al juliol

Barcelona

Demanen l’amnistia per a l’activista Carla Costa

GIRONA
URBANISME

Ciutadilla farà pisos de lloguer per a joves a l’antiga caserna de la guàrdia civil

Ciutadilla
societat

Les Dissantes tindran ‘tardeo’ amb bingo musical i un circuit per a persones cegues

Mataró
INFRAESTRUCTURES

Ferrocarrils posarà pantalles acústiques a Sant Vicenç dels Horts per reduir el soroll dels trens

Sant Vicenç dels Horts
sanitat

Salut tancarà 2.000 llits de servei no urgent la segona meitat d’agost

barcelona

El GEiEG rep el primer premi Josep Saguer als valors republicans

GIRONA

La reurbanització del passeig Comte Guifré comença dilluns que ve

SANT JOAN DE LES ABADESSES

Eco Equip netejarà 6.000 contenidors abans de la tardor

Terrassa