Societat

distinció gastronòmica

Reconeixement a Maria Julià de Fonda Farré

L'hotel Pessets de Sort va ser el marc diumenge del desè sopar de la Xicoia d'Or, recuperat després de cinc anys i en què es van repartir els guardons que concedeix l'associació gastronòmica La Xicoia per premiar la trajectòria professional, el producte de l'any, la promoció pallaresa i el gastrònom de l'any.

El primer guardó va ser per a Maria Julià, del restaurant Fonda Farré de Baro; el reconeixement al producte de l'any, per a Clara Ferrando, de la formatgeria Casa Mateu de Surp; el premi a la promoció de la cuina pallaresa, per a Josep Sucarrats, director de la revista Cuina, i el gastrònom de l'any va ser l'actor Francesc Orella. El producte local i de temporada té especial protagonisme en el sopar, servit enguany pels 21 restaurants que formen l'entitat, fundada el 2003 per difondre els atractius de la cuina pallaresa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.