Societat

Una fuita en un dipòsit de gas a Verges obliga a tallar tres carreteres i desallotjar 26 persones

Una persona resulta ferida a les mans i és atesa pel SEM

Els Bombers ja tenen controlada la fuita

Una fuita en un dipòsit de gas propà soterrat al costat d’un restaurant a Verges (Baix Empordà) ha obligat a tallar la C-31, la C-252 i la Gi-634, ja que el lloc dels fets està situat a prop de l’encreuament entre les tres carreteres, segons han informat els Bombers de la Generalitat. A més s’ha hagut de desallotjar de manera preventiva més d’una vintena de persones.

La fuita ja està controlada. Els efectius del cos d’emergències han realitzat una maniobra per reduir la sortida de gas del dipòsit.

L’incident ha passat cap a un quart de sis de la tarda. La fuita s’ha produït probablement per una manipulació de l’equip que treballava al lloc dels fets. Segons han informat els Bombers, una persona ha hagut de ser atesa pel Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) per ferides a les mans.

El ferit seria un operari que treballava a la zona del dipòsit. Aquesta persona no ha hagut de ser evacuat a cap centre hospitalari.

A causa de l’incident s’ha ordenat el desallotjament dels immobles que se situen a la zona on es pot desplaçar el gas empès pel vent. La mesura ha afectat un total 26 persones que han estat confinades en una zona segura de la població. Els veïns afectats ja han pogut tornar als seus domicilis.

Sis dotacions dels Mossos d’Esquadra, quatre dels Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies del SEM s’han desplaçat al lloc dels fets. També hi han acudit tècnics de Gas Natural.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia