Societat

municipal

igualtat de gènere

Mollerussa fa una guia per fomentar la igualtat a la feina

Fer reflexionar al voltant dels estereotips de gènere en l’àmbit laboral i afavorir la igualtat d’oportunitats a la feina és l’objectiu de la nova guia que ha elaborat l’Ajuntament de Mollerussa i que es repartirà entre un centenar d’empreses i entitats de la ciutat. Alguns dels aspectes en els quals posa l’accent són els de la segregació vertical i horitzontal, el salari i la conciliació amb la vida familiar.

“Sempre s’ha vist en els llocs de treball que majoritàriament la dona assumeix la cura de la llar i dels fills”, va explicar ahir la regidora d’Igualtat de l’Ajuntament de Mollerussa, Rosalia Carnicé. Per la seva banda, l’alcalde, Marc Solsona, va dir que es continuen detectant diferències en la retribució de la feina entre homes i dones.

La guia és fruit d’unes enquestes que es van enviar el 2015 a més de 200 empreses i entitats, entre d’altres, de les quals se’n van respondre el 40%, i arriba després de l’aprovació, en el ple del mes de maig, del pla intern d’igualtat d’oportunitats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia