Infraestructures i serveis

infraestructures

Liciten les obres del vial per accedir al polígon de Gandesa des de la C-43

Les obres començaran a la tardor i costaran 1,3 milions d’euros

El Departament de Territori ha licitat les obres d’accés al polígon industrial la Plana de Gandesa des de la carretera C-43 amb un cost d’1,3 milions d’euros. Les obres han de començar a la tardor i s’han d’executar en set mesos. La nova via d’accés tindrà una longitud de 500 metres i una amplada de 9 metres, en dos carrils de 3,5 metres i dos vorals d’un metre cadascun. Amb aquest accés s’evitarà sobretot que els vehicles pesants que venen per la C-43 hagin de passar per l’interior del nucli urbà de Gandesa. El projecte licitat inclou construir una zona d’aparcament, i els treballs de drenatge, senyalització, i abalisament, i la instal·lació de barreres de seguretat.

L’alcalde de Gandesa, Carles Luz, havia lamentat el retard d’aquesta obra per qüestions pressupostàries. Des de la nova rotonda de la C-43 d’accés al municipi també està pendent fer una variant cap a l’N-420, però només hi havia una proposta de traçat i cal redactar el projecte. Gandesa vol consolidar el creixement del polígon industrial, amb un projecte d’ampliació pendent de redactar de 10,2 hectàrees. La previsió és que les obres d’urbanització puguin començar a final d’any.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]