Infraestructures i serveis

transports

La tuneladora reprèn els treballs al tram central de l’L9

Un cop finalitzades les tasques de manteniment que han consistit en la revisió i posada a punt de la roda de tall per encarar el tram fins a Mandri

- La tuneladora ha reprès els treballs al tram central de l’L9 un cop finalitzades les tasques de manteniment que ha dut a terme en les darreres setmanes. Els treballs han consistit en la revisió i posada a punt de la roda de tall de la màquina per encarar el tram que resta fins a l’estació de Mandri, on té previst arribar aquest estiu. En paral·lel, s’ha avançat en els treballs a les estacions de Mandri i de Sarrià i d’instal·lació de la llosa intermèdia al túnel. La tuneladora va haver d’aturar la seva activitat a finals de febrer pel desgast de la roda de tall i posar-la a punt pels gairebé 500 metres que quedaven fins arribar a l’estació de Mandri.

Allà, la màquina es revisarà novament i es planificaran les tasques necessàries per continuar fins a l’estació de Lesseps, un tram d’1,6 quilòmetres de túnel.

Pel que fa a l’estació de Mandri, s’està treballant en el vestíbul i la sortida d’emergència mentre que el pou, de 75 metres de profunditat, ja està excavat. A Sarrià, s’ha excavat prop del 70% del pou i estan en marxa els treballs per a la col·locació de la llosa intermèdia, que separarà un sentit de l’altre en la circulació de trens.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia