Infraestructures i serveis

VILOBÍ D’ONYAR

L’Aeroport de Girona renova i amplia els lavabos de la zona No Schengen

L’Aeroport de Girona-Costa Brava ha triplicat l’espai per a lavabos de la zona d’embarcament No Schengen, que passa d’una de 69 a 235 metres quadrats de superfície. Aquests treballs, que també han comportat la millora de l’accessibilitat i de la qualitat de les instal·lacions, han tingut una inversió de 566.661,45 euros.

La renovació dels lavabos de la zona d’embarcaments No Schengen, utilitzada principalment per als vols que es dirigeixen al Regne Unit, Irlanda i el Marroc, té l’objectiu d’incrementar la capacitat dels serveis de la zona d’espera situada després del control de passaports. Els nous lavabos compten amb equipament contactless, que permet mantenir unes òptimes condicions de neteja i higiene.

A més, el nou nucli de lavabos compta també amb un reservat per a persones amb ostomia. Aquest lavabo disposa d’un aparell sanitari situat a una altura adequada, equipat amb un punt d’aigua amb una dutxa de mà higiènica a prop del vàter. Incorpora dispensadors de sabó i de paper higiènic prop de l’aparell sanitari, així com una superfície per al suport del material per a fer el canvi de bossa, un eixugamans amb filtre HEPA i compten amb un mirall de grans dimensions que permet tenir una vista completa en canviar la bossa.

Els lavabos també disposen d’un servei adaptat per a persones amb mobilitat reduïda. Així mateix, els passatgers que viatgin en família poden accedir a un espai específic per a ells, que compta amb un lavabo de grandària reduïda per a facilitar el seu ús als més petits i una sala de lactància per a poder alimentar als nadons en un ambient tranquil i confortable.

La qualitat i la neteja dels seus lavabos és un dels aspectes pels quals l’Aeroport de Girona-Costa Brava ha estat guardonat amb els premis ASQ del Consell Internacional d’Aeroports (ACI) al Millor Aeroport d’Europa en la seva categoria i al Aeroport Més Net d’Europa, un reconeixement basat en les enquestes que es realitzen als passatgers per a mesurar la seva percepció sobre el servei rebut i que posa en valor l’esforç dels aeroports que fan més agradable l’estada dels usuaris.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

MOBILITAT

Trànsit reposarà radars vandalitzats, entre altres un que no vol Santa Cristina

SANTA CRISTINA D’ARO
Europa

El linx ibèric ja no és una espècie en perill d’extinció, però continua “amenaçada”

Medi ambient

La platja contaminada de Sant Adrià de Besòs seguirà tancada

Sant Adrià de Besòs
Educació

Concentració de docents al Consorci d’Educació a Barcelona: “Volem continuïtat”

Barcelona
SALUT

Concentració a Mataró per exigir la continuïtat del servei de pediatria a l’Hospital

Mataró
Educació

Barcelona enllestirà la reordenació de l’FP el 2030

Barcelona
OLOT

Els veïns del barri del Morrot demanen els expedients del Pla Parcial

OLOT
Societat

Mor Francesc Bosch, el premianenc amant dels pessebres

canvi climàtic

Onades de calor extrem arreu del món

barcelona