Infraestructures i serveis

EQUIPAMENTS

Canvien l’enllumenat del camp de futbol del Pla de Salt

Des de fa uns dies, l’ajuntament de Salt està procedint al canvi total de l’enllumenat al camp de futbol del Pla de Salt. L’empresa Inluxa Bcn és l’encarregada de portar a terme la millora de la il·luminació d’aquest equipament amb una inversió que frega els 48.000 euros. Els treballs han permès ja substituir les lluminàries de dues torres i està previst que encara durin uns dies més l’operativa que servirà per instal·lar un total de 35 noves lluminàries amb tecnologia LED, que garantiran una molt millor visibilitat del terreny de joc quan marxa la llum solar.

El projecte de millorar de l’enllumenat en aquest equipament esportiu també preveu canviar els projectors de llum de les grades per millorar la visibilitat i dotar d’aquest espai de major seguretat per al públic usuari durant les hores nocturnes. Així mateix, aquesta millora ha de permetre incrementar la il·luminació de les zones de pas dels usuaris o públic que accedeix en el camp de futbol municipal. En el camp de futbol està previst que en els propers mesos es retiri l’actual coberta d’uralita de la grada per al públic i se substitueixi per una coberta metàl·lica.

L’alcalde de Salt, Jordi Viñas, assenyala que “el projecte per millorar diversos equipaments esportius està recollit en el Pla d’Actuació Municipal (PAM) subscrit per a les formacions de l’equip de govern i és important que quan ara farà un any de la formació del govern municipal ja tinguem projectes en dansa que han de suposar una clara millora per al conjunt d’usuaris de l’equipament municipal”.

El regidor d’Esports, Jordi Subils, ressalta que “calia fer la renovació de l’enllumenat d’aquest equipament, així mateix ja hem planificat al llarg del mandat també fer-ho de les pistes de tenis i el camp de futbol de les Guixeres en anys successius”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia