Infraestructures i serveis

Mobilitat

Proposen més carrils a l’N-240 entre Lleida i Torregrossa per millorar la seguretat

El ministeri de Transports i Mobilitat Sostenible ha aprovat provisionalment l’estudi informatiu per millorar un tram de 19,5 quilòmetres de la carretera N-240 entre Lleida i les Borges Blanques. El document planteja habilitar un tram de quatre carrils, aprofitant el traçat actual de la via, entre la capital del Segrià i Margalef, a l’altura de Torregrossa. A partir d’aquí es proposa construir un segon tram fins a les Borges per connectar l’AP-2 amb l’N-240 amb un format de tres carrils (2+1), un dels quals seria d’avançament. L’actuació pretén millorar la funcionalitat i la seguretat viària en aquesta via, així com la seva connexió amb l’autopista.

I és que malgrat que la supressió del peatge en l’AP-2 ha reduït notablement el trànsit a l’N-240, Transports assenyala que aquesta via encara manté un volum de trànsit rellevant especialment en les proximitats de Lleida, fet que han motivat l’Estat a actuar per millorar les seves condicions de circulació i seguretat viària.

L’estudi informatiu serà sotmès als tràmits d’informació pública i d’avaluació d’impacte ambiental, l’anunci corresponent del qual es publicarà pròximament en el BOE.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia