Infraestructures i serveis

Teisa gestionarà l’estació de busos de Figueres

Des del passat mes d’abril, TEISA es fa càrrec de la gestió de l’estació d’autobusos de Figueres. L’empresa ha definit un pla de millores que ha de permetre renovar-ne la imatge i el servei i per aquest motiu ha pressupostat una inversió de 358.000 euros per realitzar-hi un seguit d’actuacions que milloraran la instal·lació amb l’objectiu d’oferir un servei de qualitat, confort i seguretat als seus usuaris. La Generalitat també hi actuarà aportant un pressupost de 145.000 euros. Com a primeres mesures, s’ha incorporat un servei de vigilància de seguretat i un servei diari de neteja. Durant les properes setmanes, s’instal·larà un sistema de control d’accés dels autobusos. A curt termini, està previst implementar una reforma total dels lavabos i la seva adequació al codi d’accessibilitat actual. També es milloraran els tancaments i l’accessibilitat per la porta principal de l’estació, la millora de l’enllumenat interior i exterior, i es pintarà i netejarà tot l’edifici. L’estació de Figueres es va inaugurar el 1987 i durant 37 anys no s’hi ha dut a terme cap actuació per millorar-la.

En aquest sentit, Jordi Masquef explica que “és un abans i un després que la gestió de l’estació d’autobusos canviï de mans. Després de molts anys de deixadesa de la infraestructura, valorem molt positivament que una empresa consolidada i del territori com ho és TEISA se’n faci càrrec. Aquest canvi de model i les inversions que s’hi faran són molt necessàries davant la degradació que pateix aquesta instal·lació. A partir d’ara, esperem disposar d’un servei de més qualitat i de seguretat com mereix la ciutat. Al mateix temps, millorarà la qualitat de vida dels veïns del barri”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia