Infraestructures i serveis

palau-saverdera

Projecte per posar plaques solars a l’escola

L’Ajuntament de Palau-saverdera té previst posar en marxa el projecte per instal·lar plaques fotovoltaiques al sostre de l’escola municipal. Segons ha comunicat el consistori, es podrà examinar el projecte i presentar-hi al·legacions fins al 25 de setembre. Un cop superat aquest tràmit, s’haurà d’aprovar definitivament i contractar les obres.

El projecte, aprovat per decret dimecres, preveu una instal·lació de plaques solars de 30 kWp, formada per dos mòduls amb 30 panells cadascun, situats al sostre de la part nova del centre educatiu. Es preveu que les plaques proporcionin energia solar tant a l’escola com a la piscina municipal durant l’estiu. Per tal de finançar aquesta actuació, l’Ajuntament de Palau-saverdera disposa d’una subvenció de 25.488,15 euros provinent de la Diputació de Girona. En concret, l’execució del contracte sortirà a licitació amb un pressupost base de 38.753,41 euros, més 8.138,22 euros en concepte d’IVA. El ple del 31 de juliol va aprovar les condicions que posa el Departament d’Educació per implementar aquesta mena d’instal·lacions en centres educatius.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia