Infraestructures i serveis

INFRAESTRUCTURES

Inversió de 9,5 milions en manteniment de carreteres de L’Estat a Tarragona

El Ministeri de Transports i Mobilitat Sostenible ha adjudicat 9,6 milions d’euros per un contracte de conservació i explotació de 118,65 quilòmetres de carreteres de l’Estat a la demarcació de Tarragona. La durada és de tres anys, amb la possibilitat de pròrroga per dos mes o un addicional per un màxim de nou mesos. El contracte incorpora un seguit de requisits per promoure l’eficiència energètica i la reducció d’emissions i s’emmarca en el programa per garantir les condicions de circulació, viabilitat i seguretat de la Xarxa de Carreteres de l’Estat.

En concret s’actuarà a diferents trams de les vies A-7, N-340, N-340A y N-235 del sector número 2. També es renovaran la senyalització vertical a la carretera N-340, entre l’inici del terme municipal d’Alcanar i Calafat. Un dels objectius prioritaris dels nous contractes de carreteres es troba en la reducció de les emissions de les empreses responsables. Per això, les firmes han d’incloure en les seves ofertes el càlcul de la petjada de carboni que geberaran durant l’execució del contracte a cada tram de carretera. També s’hauran de comprometrea presentar un pla de descarbonització en els sis primers mesos del contracte amb mesures reductores i de compensació d’emissions per aconseguir un balanç neutre de carboni als cinc anys des de l’inici del contracte.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia