Infraestructures i serveis

L’Ajuntament destinarà prop d’un milió d’euros a renovar canonades

Els tubs de fibrociment se subtituiran per uns de polietilè a set punts de la ciutat

L’empresa municipal Aigües del Prat disposarà de 966.259 euros per renovar les canonades a set punts de la ciutat, un cop el ple municipal ha aprovat la dotació per seguir modernitzant la xarxa d’abastament d’aigua potable. Se substituiran les actuals canonades de fibrociment per unes de polietilè a l’entorn del centre esportiu Sagnier; a l’avinguda Onze de Setembre; a la zona de la Rambla d’Anselm Clavé i la plaça d’Espanya; al carrer Jaume Casanovas; a la cruïlla dels carrers Rosa Ribas Parellada I Ramon Llull; a la zona del carrer Lleida amb el carrer Ribes de Freser i al carrer Enric Morera.

Segons el consistori, la xarxa del Prat és de les que menys aigua perd de Catalunya, ja que es conserva el 90% del líquid, i amb aquesta actuació es vol consolidar el bon el rendiment de la xarxa d’abastament d’aigua potable. La inversió comptarà amb l’ajut de l’Agència Catalana de l’Aigua i de la Diputació de Barcelona. Els treballs de millora de les canonades es faran entre aquest 2024 i el 2025.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia