Infraestructures i serveis

Restablerta la circulació a l’R13 i R14 a Lleida després d’un nou robatori de cable

Rodalies Renfe estableix durant el matí un servei per carretera entre Lleida i Montblanc

Un nou robatori de cable de coure de la infraestructura ferroviària, aquesta vegada entre Puigverd i Les Borges Blanques, ha obligat a tallar la circulació de trens de les línies R13 i R14 entre Lleida i Montblanc fins a dos quarts d’onze del matí. Segons ha informat Renfe, s’ha establert un servei d’autobús per als viatgers del tren afectat a les sis del matí que anava de Lleida a Sant Vicenç de Calders i també ha gestionat transport alternatiu per carretera a partir de quarts de 9 del matí entre Lleida i Montblanc. Tècnics d’Adif han treballat en solucionar el problema que s’ha produït poc després de la 1 de la matinada. L’R13 és la línia que enllaça Lleida i l’Estació de França de Barcelona per Valls i l’R14 uneix aquests dos punts passant per Reus i Tarragona. Protecció Civil ha activat la prealerta del pla Ferrocat arran d’aquesta incidència.

L’R13 i l’R14 són dues de les línies ja afectades pel tall de circulació ferroviari al sud per les obres del corredor mediterrani a Roda de Berà, que s’allargaran quatre mesos.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia