Infraestructures

INFRAESTRUCTURES

A Olot, les obres al pont de la Ceràmica afectaran el trànsit

Durant un mes caldrà agafar vials alternatius en els desplaçaments per la zona nord-oest de la ciutat

La reparació del pont de la Ceràmica d'Olot començarà dilluns que ve. Les obres obligaran a fer canvis en la circulació a l'avinguda de Sant Joan de les Abadesses i la carretera de Riudaura, com també diversos carrers de la zona, fins al dissabte 1de juny, data en què està previst que s'acabin els treballs, que consistiran en l'enderroc i retirada –seguida de la seva reconstrucció– de l'estructura del pont que va quedar malmesa per l'accident que hi va tenir lloc el mes de gener. Durant les quatre setmanes d'obres, el pas de vehicles per sota del viaducte (avinguda del Reis Catòlics i carretera de Sant Joan) i per sobre el pont (carretera de Riudaura) es tallaran totalment al trànsit. Durant aquest temps, els vianants no podran circular-hi per sota, però, per sobre, la restricció per als que van a peu serà només entre els dies 6 i 17 de maig. A partir del 18 de maig s'hi permetrà el pas de vianants a estones, en funció del moment en què es trobin les obres. Els veïns i comerciants de la zona hi tindran l'accés restringit.

Ruta alternativa

Els vehicles que entrin o surtin d'Olot pel nord i hagin de travessar la ciutat s'hauran de desviar, a l'alçada del camp de futbol, cap a l'avinguda dels Països Catalans i el Pla de Dalt.

D'altra banda, les parades 11 i 30 del servei d'autobusos (TPO) quedaran anul·lades.

LA DATA

06.05.13
Va ser el dia
d'inici de les obres, que es preveu que s'acabin el dia 1 de juny.

Un camió que era més alt que l'ull del pont

El viaducte va ser objecte d'importants desperfectes en un dels seus laterals quan, el mes de gener, un camió amb excés de gàlib que circulava per la carretera de Sant Joan les Abadesses cap al centre va impactar a la part de sota del pont i va trencar sis de les bigues que aguanten la plataforma. El cost de la reparació serà d'uns 100.000 euros, que assumirà l' asseguradora del camió.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.