Les campanades des de primera línia

Una cuina moderna, de mer­cat i en la qual es tre­ba­lla sem­pre amb pro­duc­tes de pri­mera qua­li­tat és la que ofe­reix el res­tau­rant Gau­dir, de Reus, regen­tat pel pres­tigiós xef Diego Cam­pos, qui també està al cap­da­vant de dos esta­bli­ments de res­tau­ració de Cam­brils: el Club Nàutic i el Rincón de Diego, que té el reco­nei­xe­ment d'una estre­lla Mic­he­lin. Tots aquells que demà s'entau­lin al Gau­dir per sopar podran satis­fer el pala­dar amb un extens menú que s'ini­ciarà amb un ape­ri­tiu, com­post per mon­ta­di­tos de per­nil ibèric de gla, crema de bou de mar, salmó fumat al pebre rosa i una ter­rina de foie mig cuit i com­pota de ceba. Un cop oberta la gana, con­ti­nu­a­ran amb una coca de ceps amb lla­gos­tins i cala­mar­sets de platja amb vina­greta de romesco; orada sal­vatge de la costa tar­ra­go­nina posada sobre una mines­tra amb salsa de llima i cava, i filet de vede­lla amb raïm i poma amb salsa de trufa. I, ja per postres, pastís sac­her Gau­dir, assor­ti­ment de tor­rons i petits fours. Aquests espe­ci­als i estu­di­ats plats no només satis­fa­ran el sen­tit del gust, sinó també la vista, ja que Cam­pos recorda que els cli­ents tin­dran el pri­vi­legi d'entrar al nou any des de la plaça del Mer­ca­dal, on durant les cam­pa­na­des sor­ti­ran a la ter­rassa de la quarta planta perquè la sen­sació sigui encara més de ser a pri­mera fila. A banda, con­clou que, per tal que la gent s'ho passi bé «sense fer una gran des­pesa», ha dis­se­nyat un menú més econòmic que l'any pas­sat per la crisi. «Enguany, el preu és de 91 euros i l'ante­rior va ser de 107.»



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.