Societat

Montserrat guanya un 12,5% més de turistes fins al juny

La muntanya ja ha rebut 1,29 milions de visitants

Es podrien superar els 2,5 milions de persones a final d’any

Continua creixent el nombre de turistes que pugen a Montserrat. Entre gener i juny, un total d’1.291.701 persones van visitar la muntanya, segons dades del Patronat de la Muntanya de Montserrat. Això significa un augment del 12,5% respecte del mateix període de l’any passat. Si es manté el ritme de visites, a final d’any es podria tornar a arribar a la xifra rècord de 2,5 milions de visitants de l’any passat.

Els 1,2 milions de visitants es refereixen als turistes que arriben amb cotxe, autobús, tren o aeri al monestir. Però, a més, el Patronat comptabilitza a través d’uns ecocomptadors les persones que accedeixen a peu al parc natural a través de les diverses entrades que hi ha a Collbató, Marganell, Monistrol de Montserrat i el Bruc. En aquest cas, en la primera meitat de l’any, han accedit al parc natural un total de 298.741 persones, un 3,49% més que un any abans. Pel que fa a les activitats programades que el Patronat controla des de fa un any i mig, en les dades de gener a juny, s’ha detectat un increment del nombre de persones que hi participen del 20%. S’han registrat més de 3.000 persones més que en els primers sis mesos del 2016, quan s’acabava de posar en marxa la nova normativa. S’han comunitat 15 activitats més.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia