Societat

municipal

promoció del comerç

Activitats per incentivar el comerç a Tremp

Música, teatre i una nit de compres han amenitzat els dissabtes d’agost

Amb la idea d’incentivar l’afluència de visitants i clients a la zona comercial els dissabtes del mes d’agost, l’Ajuntament de Tremp ha dut a terme diferents activitats repartides entre el centre històric i la rambla de Doctor Pearson de la ciutat.

El grup de música trempolí Baürta Taleia va oferir els dissabtes 5 i 12 d’agost un parell de concerts a la rambla, i el dissabte 19 d’agost, durant tot el matí, el centre històric va tenir la presència de l’Esperanceta, el personatge teatral creat per amenitzar les visites a l’Ecomuseu de les Valls d’Àneu i que va fer el mateix amb les compres dels clients tant a dins com a fora dels comerços. A més, també es va realitzar una sessió de contacontes en pallarès a la plaça Francesc Pujol i es va repartir fruita entre els infants assistents per promoure els hàbits alimentaris saludables.

D’altra banda, el divendres 11 d’agost a la nit, juntament amb l’entitat Comerç Associat de Tremp (CAT), es va organitzar una concorreguda primera shopping night a la rambla de Doctor Pearson.

Amb aquestes activitats, el consistori trempolí vol sensibilitzar sobre la importància i els valors afegits del consum al comerç local i fer més amena la compra.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia