Rescaten 33 viatgers atrapats en un tren a l'estació de Marçà-Falset

La caiguda d'arbres va fer tallar la circulació de trens entre Reus i Móra la Nova

Eren pels volts de dos quarts de nou del matí quan es va haver de suspendre el recorregut de mitjana distància entre Reus i Móra la Nova per culpa de la caiguda d'arbres a la via. Els viatgers que van resultar perjudicats van ser els que van agafar el tren que surt de Móra la Nova a les 6.50 hores i que arriba a Barcelona a les 9.05. Arran de la incidència, el tren, on viatjaven 33 passatgers, va quedar aturat a l'estació de Marçà-Falset. Com que no es podia evacuar els viatgers per la quantitat de neu que hi havia a la carretera, els bombers van haver de col·laborar en el rescat dels passatgers. Una màquina llevaneu va enretirar la neu de la carretera i els passatgers van ser rescatats cap a dos quarts de dues del migdia. Alguns dels afectats van arribar a la seva destinació amb un autobús que Renfe va posar a disposició dels passatgers.

D'altra banda, ahir els trens de la línia d'alta velocitat que cobreix el trajecte entre Barcelona i Madrid van acumular retards d'entre 30 i 60 minuts perquè, per motius de seguretat, es va establir una limitació de velocitat de 160 km/h entre Guadalajara i Calatayud.

Tres vols cancel·lats

Arran del temporal de neu que afecta Europa, les companyies British Airways i Easy Jet van cancel·lar ahir tres vols que havien de sortir de l'aeroport del Prat cap a Anglaterra. British Airways va suspendre dos vols amb destinació a Londres (Heathrow) que havien d'enlairar-se abans de les onze del matí de l'aeroport del Prat i Easy Jet va cancel·lar un vol que havia de sortir cap a dos quarts de dotze del migdia del Prat cap a l'aeroport de Liverpool.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
SOCIETAT

Mataró homenatja Joaquim Arenas, impulsor de la immersió lingüística

Mataró
ADMINISTRACIONS

Judith Ibáñez serà distingida amb la medalla d’or de Cornellà

Cornellà DE LLOBREGAT
ADMINISTRACIONS

La seu de la Diputació a les Terres de l’Ebre, a ple rendiment

Tortosa
societat

La Copa Amèrica ja té el seu propi Pla de Mobilitat

Barcelona
JUDICIAL

No consideren delicte d’odi les piulades contra la família de Canet

Girona
INFRAESTRUCTURES

Afectacions a la mobilitat a l’entorn de la Plaça Espanya per les obres a l’L8

Barcelona
MEDI AMBIENT

Alumnes d’un institut de Cambrils creen un biòtop per incrementar la biodiversitat marina del Cavet

Cambrils

Tornen les cues per les obres a la C-65

quart
SOCIETAT

Tarragona adjudicarà el contracte de la brossa a Urbaser un cop exclosa l’empresa guanyadora

Tarragona