Societat

Societat

Uns 50 professionals del SEM, en atenció psicològica pels atemptats

Una cinquantena de professionals del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) que van treballar en l’atemptat de la Rambla de Barcelona han necessitat atenció psicològica, segons explica el director general del servei, Joan Sala. En l’operació hi van participar mig centenar d’ambulàncies i 112 professionals del SEM, entre metges, infermeres i tècnics sanitaris. Vint professionals més del SEM que estaven de vacances i es van oferir per treballar van ser enviats a donar suport als hospitals on eren derivats els ferits, més d’un centenar, quinze dels quals estaven en estat crític, i dels quals únicament una dona alemanya va acabar morint deu dies després.

Sala, exdirector mèdic de l’Hospital General de Catalunya, agraeix el gran volum de “missatges de reconeixement rebuts des de tot el món per la feina assistencial” que van dur a terme.

Actualment encara queden quinze persones hospitalitzades com a conseqüència dels atemptats a Barcelona i Cambrils. D’aquestes, només tres estan en estat greu i la resta, menys greus.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia