Societat

La 22a Festa de la Verema del Bages creix en qualitat i quantitat

Una xerrada tast protagonitzada per Joan Serra, president de la DO i Ferran Climent, director tècnic del Geoparc, inaugura avui i per primer cop a l’Eapi Artium la 22a Festa de la Verema del Bages, que arriba dissabte i diumenge amb moltes activitats. Enguany, doncs, el maridatge del vi coincideix amb una jornada de participació política i electoral històrica, amb la qual cosa “esperem més gent local i menys de la resta de Catalunya”, expliquen des de l’organització, que ha preparat una edició amb novetats i més actes que mai. Destaca la potenciació de l’acte Tastos amb vins de dissabte a la plaça Vella, que creix tant en volum com en la qualitat. Es podrà gaudir d’una selecció especial de catorze vins dels diferents cellers de la DO Pla de Bages, de les degustacions gastronòmiques de quatre restaurants locals i d’actuacions en directe de nivell, a més d’activitats com ara una gimcana familiar o castellers. Per al diumenge, la Verema es manté fidel als actes que més funcionen, com la mostra de vins dels cellers, els mossecs de les cuineres del Bages, la Fira d’Artesans, la trobada de plaques de cava, les expressions artístiques i musicals i les diverses exposicions que es podran veure al llarg del recorregut habitual. Una altra novetat és que la Nocturna Vinum amplia territori i es farà a Artés, el 5 d’octubre, amb música, gastronomia i vi (ahir es va fer a Manresa). www.artes.cat



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.